Infografia Masoveria urbana reduida
X
Infografia Masoveria urbana reduida

Des del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) conjuntament amb el Centre de Recursos per Associacions Juvenils (CRAJ) i la cooperativa d’arquitectura, enginyeria i urbanisme Celobert volem impulsar un projecte de masoveria urbana dirigit a entitats o col·lectius joves que es trobin en una situació de precarietat respecte el seu local, o la manca d’aquest.

Que a la ciutat manquen espais i locals és una realitat que la majoria d’entitats i col·lectius joves pateixen en el seu dia a dia, fet que els porta a tenir força dificultats a l’hora de desenvolupar els seus projectes i activitats. Davant d’aquesta problemàtica, se solen buscar tot tipus d’alternatives per cobrir aquesta necessitat, tals com el projecte que hem decidit impulsar: la masoveria urbana per entitats i col·lectius juvenils!

Aquest és un projecte pilot amb perspectiva d’acció comunitària que planteja una nova via per a que les entitats i col·lectius juvenils de la ciutat disposin d’un local on realitzar la seva activitat. L’entitat escollida rebrà l’acompanyament de les tres entitats organitzadores en tot el procés per tal que s’acabi disposant d’un local a on realitzar l’activitat, sense haver de pagar un lloguer monetari a la propietat i, a canvi, fer-se càrrec de l’adequació i manteniment del mateix.

Tal i com hem dit, es tracta d’una prova pilot: això implica que, primerament, s’escollirà a una entitat o col·lectiu per realitzar aquest acompanyament. Si voleu ser l’escollida, cal que us llegiu atentament els següents documents:

Si seguiu interessades, cal que ompliu el següent formulari d’inscripció. És un xic llarg, però ens ajudarà a conèixer millor el vostre context i a fer una selecció el més justa possible: formulari d’inscripció.

El formulari restarà obert des del dia 1 fins el 25 de març. Es comunicarà quina ha estat l’entitat o col·lectiu escollit durant aquella mateixa setmana del 25 de març.

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través dels correus territori@cjb.cat o bé participacio@cjb.cat. També podeu trucar-nos al telèfon 93 265 47 36.

I a continuació us expliquem, de forma més visual, en què consisteix la masoveria urbana!