X

Entitats! Coneixeu el terreny d’acampada de Can Girona?

Ara podeu guanyar un val de 150€ en material d’excursionisme per acampar-hi (més info al final de la notícia).

Es tracta d’un terreny per a un màxim de 100 persones, molt gran i amb extenses esplanades de joc. Té 3 zones d’acampada diferenciades, una de 20 persones i dues de 40 persones. Està situat al Vallès Oriental, molt a prop de Barcelona: a mitja hora en cotxe o 1 hora en transport públic (tren fins a Mollet i el bus fins a Santa Maria de Martorelles).

lavabos, dutxes, electricitat i una cuina equipada amb 2 fogons, nevera i microones. També té espai d’emmagatzematge i algunes taules i bancs. I no només això!, sinó que Can Girona pretén ser un terreny referent en sostenibilitat i ecologisme. Per aquest motiu es va idear un Decàleg sostenible, que dóna algunes pautes per ajudar a fer les estades més sostenibles. A més, ara fem compostatge amb els residus orgànics de les acampades! 

En aquest sentit, també es faciliten altres recursos que poden ajudar a fomentar la sostenibilitat en l’ús d’aquest o altres terrenys d’acampada:

I tot això, per quin preu? Doncs per 4,47€ nit i persona! Si us interessa fer una reserva per les vostres excursions, sortides, colònies, campaments, tancades de caps i monitores… contacteu-nos!

Per a més informació, no dubteu en consultar la pàgina de Can Girona de la nostra web, on també podeu consultar la disponibilitat del terreny.

A més, aquests mesos d’hivern iniciem un fabulós sorteig! Aquelles entitats que acampeu a Can Girona durant els mesos de gener i febrer del 2020, podreu participar al sorteig de 2 vals de 150 € en material d’excursionisme a la botiga gracienca Cerclesport

Podeu consultar tots els detalls i funcionament del sorteig a les bases legals: Guanya un val de 150€ en material d’excursionisme!

Podeu reservar el terreny d’acampada per qualsevol d’aquestes vies:

  • Presencialment al CRAJ, a l’Espai Jove La Fontana
  • Trucant al 93 265 52 17
  • Escrivint-nos a reservescangirona@bcn.cat
  • O omplint directament aquest formulari
Bona acampada!