X

Des del CRAJ organitzem diversos cicles formatius sobre temes que preocupen a les associacions juvenils i en aquesta ocasió, durant el mes d’abril tindrà lloc el Cicle de finançament privat.

Es tractaran aspectes com les diverses fonts de finançament per a les associacions, els recursos propis de l’entitat i els recursos externs i la importància de diversificar les vies de finançament de l’entitat.

Les sessions es distribuiran en els següents continguts teòrics i pràctics:

  • 1a sessió (Dilluns 11 d’abril): Les diferents vies de finançament i claus per a l’estratègia de captació de fons. Tast sobre els pilars a tenir en compte per a planificar una estratègia de finançament privat.
  • 2a sessió (Dimecres 13 d’abril): Bones pràctiques i exemples reals en matèria de finançament privat. Pluja d’exemples de fundraising al vostre abans amb la ponent Sònia Flotats, experta en serveis de comunicació, màrketing i fundraising per a empreses i entitats socials.
  • 3a sessió (Dilluns 18 d’abril): El micromecenatge. Exposició de recursos i consells pràctics per a poder plantejar un projecte de microfinançament col·lectiu i les seves implicacions legals, fiscals i comptables de la veu d’Aritz Cirbián, productor i expert en campanyes de micromecenatge.
  • 4a sessió (Dimecres 20 d’abril): La creació de campanyes basades en esdeveniments. Tots els aspectes per a generar una campanya de recollida de fons basats en una experiència real desenvolupada per una associació juvenil a través de la formadora Núria Martínez, vicepresidenta del MCECC.

Es lliurarà un certificat d’assistència als participants que assisteixin al 75% de les sessions.

Tindrà lloc al Casal de Joves Palau Alòs (C/Sant Pere Més Baix, 55) L-4 Urquinaona i L1 Arc de Triomf, entre les 18:30h i les 20:30h.

Per inscriure-s’hi només cal fer-ho a través del següent enllaç: Cicle de finançament privat CRAJ

Per a més informació, envieu un correu a subvencions@crajbcn.cat o truqueu al 92 265 52 17.

Places limitades i gratuïtes!