X

Data i horari: dimecres 14 d’abril de 18.30 a 20 h

T’has plantejat alguna vegada fer voluntariat? Vols participar d’alguna associació o col·lectiu juvenil però no saps per on començar? Vols conèixer quines opcions d’activisme i voluntariat tenim a Barcelona?

En aquesta formació abordarem tots aquests temes en relació al voluntariat i l’associacionisme juvenil i com podem participar-ne per transformar allò que no ens agrada del nostre entorn i del món.

Continguts de la formació

  • Què és la participació i el voluntariat
  • Aprenentatges associatius: temps i energia vs retorn emocional, vivencial i de creixement personal
  • Tipus de voluntariats, on podem trobar entitats i on podem trobar crides de voluntariat
  • Tipus d’associacions i col·lectius juvenils on fer activisme
  • Exemples pràctics d’associacions juvenils on participar

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Sigues el canvi que vols veure al món

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic info@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.