Cartell sessió informativa subvencions
X
Cartell sessió informativa subvencions

Amb motiu de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2019, el CRAJ organitza una sessió informativa per parlar dels canvis i les novetats de la convocatòria així com per oferir consells a l’hora de redactar i presentar els projectes.

La sessió tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana el proper dijous 10 de gener a les 18.30h i anirà a càrrec d’una persona assessora tècnica del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i de l’assesora de finançament associatiu del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona.

Les inscripcions són gratuïtes i limitades i podeu inscriure-us a través del següent enllaç: Inscripció a la sessió informativa sobre la Convocatòria de subvencions municipals 2019.

D’altra banda, us recordem que el període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2019 estarà comprès entre els dies 27 de desembre de 2018 i 24 de gener de 2019.

A continuació, podeu trobar el document de la convocatòria amb les àrees temàtiques i els programes: Informació convocatòria subvencions municipals 2019.

Recordeu que per a qualsevol dubte ens podeu escriure a assessoraments@crajbcn.cat o trucar-nos al 93 265 52 17!