X

Després de mesos d’espera, el passat 20 de maig va publicar-se la resolució de l’atorgament provisional de la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2019. Hi podeu consultar l’atorgació provisional assignada així com els projectes denegats i no admesos. 

Com presentar al·legacions?

Si no esteu d’acord amb algun aspecte, fins el 3 de juny podeu presentar una al·legació, un tràmit amb el qual es fa constar per escrit la disconformitat amb la resolució. Per facilitar-vos aquesta gestió, el CRAJ us recordem que podeu fer servir la nostra Plantilla de documentació associativa núm. 20 – La presentació d’al·legacions

Un cop elaborat el document, s’haurà de presentar per la mateixa via per que es va presentar la subvenció, ja sigui aquesta presencial (a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana sol·licitant cita prèvia al 010) o telemàtica (a través de l‘Oficina Virtual de Tràmits).

Per a més informació, podeu consultar aquest article de Torre Jussana

I si us queden dubtes o qüestions no resoltes, al CRAJ estarem encantades que ens truqueu (93 265 52 17), ens envieu un correu (assessoraments@crajbcn.cat) o vingueu a veure’ns (Espai Jove La Fontana)!