X

Just abans que arribi el fred hivernal i ja no pensem en marxar d’acampada… tenim una bona notícia per vosaltres!

El terreny de Can Girona, gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona, torna a obrir les seves portes! A partir del cap de setmana del 17-18 de novembre les associacions i col·lectius de joves ja podreu fer les vostres reserves. Després d’aquests dos mesos i mig de pausa, ja es podrà tornar a fer ús amb normalitat del servei, com sempre a través del formulari de la pàgina web del CRAJ, trucant al 93 265 52 17 o a través del correu electrònic cangirona@crajbcn.cat.

Us animem molt a fer les vostres sortides de cap de setmana a Can Girona, un terreny molt proper a Barcelona i alhora en un entorn privilegiat, amb nombroses fonts, antics salts d’aigua i excursions a tocar de la Serralada Litoral. 

D’altra banda, a iniciativa del CRAJ, el terreny pretén ser un referent en termes d’ecologisme. Per aquest motiu tenim un decàleg sostenible que us dóna algunes pautes per ajudar a fer les vostres estades més sostenibles.

També us oferim una proposta de tallers i activitats per a infants i joves que posem a la vostra disposició per tal que totes les entitats que participeu dels terrenys pugueu treballar alguns temes de coneixement de la natura amb els vostres grups d’infants.

Per últim, es tracta d’una zona que ofereix una gran varietat d’excursions, com per exemple l’ascensió al Turó de Galzeran. Podeu trobar aquesta excursió i altres a l’apartat de Sortides a la Natura del CRAJ.

No ens enrotllem més, veniu a descobrir-ho vosaltres mateixes!