X

Després d’una llarga pausa primaveral, el terreny de Can Girona, gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona, torna a obrir les seves portes

Finalment vam poder fer entrega dels premis del sorteig hivernal! Moltes felicitats a les entitats guanyadores, AE Avenc i Esplai Sarau, que podreu gaudir del val de 150 € en material d’excursionisme a la botiga gracienca Cerclesport!

Moltes gràcies per apostar per Can Girona i per les acampades a la natura, inclús en els mesos més freds! I moltes gràcies també a Cerclesport per la seva col·laboració!

Un cop adoptades les mesures necessàries i pertinents en relació a la covid-19, el terreny torna a estar operatiu i disponible per a les entitats juvenils.

El terreny d’acampada de Can Girona està situat als entorns d’una antiga masia del s. XVIII (actualment tancada) que es troba situada al terme municipal de Santa Maria de Martorelles, al Vallès Oriental. Es tracta d’un entorn privilegiat amb nombroses fonts, antics salts d’aigua i excursions a tocar de la Serralada Litoral. 

Podeu fer les vostres acampades durant tot el mes de juliol, a l’apartat web de Can Girona podeu consultar tota la informació i la disponibilitat del terreny d’acampada.

Podeu reservar el terreny d’acampada per qualsevol d’aquestes vies:

  • Trucant al 93 265 52 17
  • Escrivint-nos per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22
  • Escrivint-nos a reservescangirona@bcn.cat
  • O omplint directament aquest formulari

Bona acampada!