Skip to Content

Vols formar part de la Setmana de la Natura, del 3 al 11 d’octubre ? #NaturaÉsSalut
Descripció anunci:
Del 3 a l’11 d’octubre se celebra la Setmana de la Natura, enguany centrada en la connexió entre Salut i Natura #NaturaÉsSalut. Persones i organitzacions de tots els perfils, celebrem la natura amb accions de diversos tipus.

Una de les lliçons apreses els darrers extraordinaris mesos és, segurament, que estem estretament vinculats amb la natura: els recursos per viure, la salut, i fins i tot la sensació de llibertat dels moments d’oci i les vacances, tots són natura….. I també que, tal com la natura, no podem parar: darrere d’un hivern ve una primavera, i de cada estiu, una tardor.

Per això hem decidit que no hem de postposar, que volem celebrar la natura i indagar en aquesta connexió que hi tenim, i que us convidem a formar-ne part.

Com? creant el vostre propi esdeveniment #PerLaNatura.

Mostrar el que fa la vostra organització #PerLaNatura de segur serà inspirador per altres. Col·laborar amb els vostres equips en una acció d’una entitat ambiental, de segur serà enriquidor. I compartir un esdeveniment, físic o virtual, sobre natura, enfortirà el lligam amb la vostra comunitat.

Us estem esperant a la #SetmanaNatura, perquè tots #SomNatura.
Teniu alguna pregunta?

comunicacio@setmananatura.cat – 649671163 – Anna

info@setmananatura.cat – 687749268 – Paula  
 
 
Entitat o associació:
Setmana de la Natura
Telèfon:
687 749 268