Skip to Content

Vols Col·laborar amb l’organització de la Setmana Natura?
Descripció anunci:

La Setmana de la Natura, que tindrà lloc de l’1 al 9 de juny de 2019, és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura i el territori.
Per l’edició 2019 de la Setmana de la Natura busquem una persona voluntària interessada pel sector ambiental i, concretament, per les entitats del tercer sector ambiental, per comprovar i actualitzar les activitats de la web de setmananatura.cat, tot contactant amb les entitats organitzadores per corroborar les dades de les activitats, durant els mesos previs a la celebració de la setmana.
Si vols conèixer les entitats del tercer sector ambiental, no dubtis en contactar-nos! Escriu-nos a oficinavoluntariat@xvac.cat

ÀMBIT
Conservació de la natura, entitats ambientals, contacte directe amb el sector ambiental

DEDICACIÓ
Suport en comunicació i web
Busquem una persona amb facilitats per la gestió web amb wordpress, interès en l’àmbit de la comunicació per tal de contactar via e-mail o telèfon amb les entitats organitzadores, i motivació pel medi ambient i la conservació de la natura.

LLOC ON ES FARÀ EL VOLUNTARIAT
El voluntariat es farà a Barcelona, al barri de Gràcia, amb el suport de les tècniques de la Xarxa per a la Conservació de la Natura, entitat organitzadora de la Setmana de la Natura.
Hotel d’Entitats de Gràcia, Carrer Providència 42, 08024 Barcelona
 
CONTACTE
Dilluns 938 866 135 de 9h a 17h
De dimarts a divendres 932 195 080 de 9h a 14h
oficinavoluntariat@xvac.cat
www.setmananatura.cat

 

Entitat o associació:
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Telèfon:
932 195 080