Skip to Content

Visites guiades a la Fàbrica del Sol!
Descripció anunci:

Durant el mes de maig es duran a terme visites guiades a La Fàbrica del Sol, l’equipament municipal referent en sostenibilitat i eficiència energètica, i actual seu de la Secretaria Barcelona+Sostenible.

El procés de rehabilitació de l’equipament ha permès incorporar millores d’infraestructures i noves tecnologies adreçades a l’eficiència energètica, la reducció del consum d’aigua, la conservació de la biodiversitat i la mobilitat sostenible. Tots els espais són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. L’edifici ha obtingut, entre altres reconeixements, les 5 fulles del Certificat Ambiental Sello Verde, esdevenint el primer edifici rehabilitat que ho ha assolit.

L’edifici té caràcter demostratiu. Al llarg de la visita descobrireu les solucions ambientals incorporades, les polítiques municipals que les promouen i les estratègies que podem adoptar per viure de manera més sostenible.

Visita guiada a La Fàbrica del Sol

  • Dies: 23, 24, 29, 30 i 31 de maig
  • Horaris: de 12.00 a 14.00 h o de 17.00 a 19.00 h
  • Lloc:  Pg. Salvat Papasseit, 1 al barri de la Barceloneta.

Podeu fer la vostra inscripció al següent formulari escollint dia i horari per realitzar la visita: Formulari d’inscripció a les visites guiades de la Fàbrica del Sol.

 

Entitat o associació:
Secretaria Barcelona + Sostenible
Telèfon:
932 562 593