Skip to Content

Vine a espigolar mandarines!
Descripció anunci:

Espigolada de Nadal! Vine a fer de voluntari/a pel reaprofitament alimentari! Les pedregades d’enguany han malmès un camp de mandarines a Miravet, que tot i ja no poder-se vendre al mercat, encara són perfectament bones per a ser menjades! Ens ajudes a evitar que es perdin?

Vine a fer de voluntari/a pel reaprofitament alimentari! Anem a espigolar!

Les pedregades d’enguany han malmès un camp de mandarines a Miravet (Ribera d’Ebre), que tot i ja no poder-se vendre al mercat, encara són perfectament bones per a ser menjades! Ens ajudes a evitar que es perdin?

Durant el matí recollirem les mandarines, i acabarem amb un petit pica-pica amb trapatxo i melmelades fetes a partir de fruites i verdures recuperades! L’aliment recollit anirà destinat a entitats socials que distribueixen aliments a les persones que ho necessiten.
– Horari:
Divendres 28 de desembre, de 9.30h a 13h.

A més, les persones voluntàries tindran una sorpresa…

Gràcies a Reserva Natural de Sebes i al projecte @VolcatGNF, i com a compensació per participar en una acció de voluntariat, els participants de l’espigolada de mandarines del divendres 28 a Miravet podran conèixer els entorns i hàbitats de la Reserva Natural de Fauna Salvatge de Flix de la mà d’un dels guies de la reserva i de manera totalment gratuïta.

La visita a la reserva serà el dia següent, el dissabte 29 al matí (més detalls amb la inscripció).

Si vols formar part de la família d’Espigoladors, omple aquest formulari.

Vols saber tot el què fem? Més sobre Espigoladors al webfacebook i twitter!

És imprescindible inscriure’s per a poder participar.
Mail: info@espigoladors.com
Tlf (whatsapp): 644880747

 

Entitat o associació:
Fundació Espigoladors
Telèfon:
644 880 747