Skip to Content

Traster comunitari, Espai d’intercanvi i préstec d’objectes al Clot-Camp de l’Arpa
Descripció anunci:

El casal de barri EAMP té una clara voluntat comunitària, obrint-se al barri per respondre a les necessitats que els veïns i les veïnes considerin que poden millorar el bé comú. A partir de la pandèmia generada per la COVID19, i donant forma a una idea que feia temps estava sobre de la taula, s’ha creat aquest nou recurs pel barri: el traster comunitari.

Aquest servei vol posar a disposició de tot el veïnat els recursos que té l’EAMP i que amb la COVID19 no es podran disfrutar en el propi espai. A més però obrim la plataforma perquè aquest espai traspassi les portes del propi casal quedant obert a persones i entitats de tot tipus.

Volem fomentar l’ús més que la propietat de les coses, valors com la sostenibilitat, col·laboració i bon veïnatge. #fembarri!

Com funciona:

En el traster comunitari del Clot-Camp de l’Arpa trobaràs tres “prestatges”

  • Préstec: principalment jocs, eines i llibres que pots fer-ne un ús temporal a casa i retornar en bon estat perquè la resta de veïns i veïnes també en puguin disfrutar.
  • Intercanvi: si tens alguna cosa a casa que ja no et fa servei i penses que a algú li pot ser útil pots “anunciar-ho” i intercanviar-ho a a través del traster perquè algú altre ho pugui aprofitar. Des de l’EAMP gestionarem l’intercanvi. Si en un termini d’un mes ningú li dona servei deixarà d’aparèixer al traster.
  • Entitats: la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa posa a disposició d’entitats del barri material divers. En aquest “prestatge” trobaràs el material i les condicions d’ús.

El traster està obert a totes les persones que en vulguin formar part. Per qüestions de logística i bon ús caldrà registrar-se i passar a ser membre del traster. S’ha establert un preu simbòlic per poder-ne fer ús (5 € quota única), preu establert tant per generar un compromís cap al servei, com de confirmació d’acceptació de les normes d’ús.

Més informació: Traster Comunitari

 

Entitat o associació:
Casal de barri EAMP 
Telèfon:
934 507 013