Skip to Content

Suma’t a la Setmana del Consum Responsable 2020!
Descripció anunci:

Hola!

Del 13 al 29 de març, per commemorar el Dia Mundial de les Persones Consumidores i el Consum Responsable ens animem un any més a celebrar la SETMANA DEL CONSUM RESPONSABLE! Una setmana durant la qual Barcelona s’omplirà d’activitats que promouen formes de consum més conscient i sostenible.

Enguany, la temàtica central s’enfoca en la relació entre el Consum Responsable i l’Emergència Climàtica. L’objectiu és donar visibilitat i a apropar a la ciutadania les diferents iniciatives de consum responsable i de mercat social ja existents a la ciutat, i posar especial èmfasi en mostrar com el consum responsable és una eina fonamental per afrontar l’emergència climàtica.

És per això, que us animem a participar-hi organitzant alguna activitat (xerrades, exposicions, tallers, espais de trobada, etc) des de la vostra entitat! O bé, si ja les esteu realitzant, a incorporar-les en el marc de la Setmana per sumar en la programació conjunta i així visibilitzar que, a Barcelona, practicar el consum responsable pot ser molt fàcil. 

Per a participar-hi, vegeu què cal saber i  feu-nos arribar les vostres activitats a través d’aquest –>  FORMULARI D’INSCRIPCIÓ  abans del 17 de Desembre 2019. 

Per més informació i recursos consulteu la nostra web i a la web de la Setmana. On en breu publicarem notícies i recursos! De moment recomanem la notícia Menjar, pot canviar el món?

Per a aprofundir en el vincle entre consum responsable i emergència climàtica, no us perdeu la taula rodona Consumim el Clima? que tindrà lloc el proper dijous 14 de Novembre, a les 18.30h,  a l’Espai Consum Responsable, Ronda Sant Pau 43. (cartell en adjunt).  

Inscripcions “Consumim el Clima?” —> en aquest enllaç 

Coneixeu altres iniciatives que treballen promovent el consum agroecològic, el comerç just, la moda sostenible, l’habitatge en cessió d’ús, l’estil de vida residu zero, la cultura cooperativa, les finances ètiques, … o similars?  Us demanem que els hi feu arribar aquesta informació! 😉

Per acabar us deixem el vídeo resum del que va ser la Setmana del Consum Responsable 2019 en aquest enllaç

Per qualsevol dubte o proposta estem a disposició i podeu contactar amb nosaltres a través de: espaiconsumresponsable@bcn.cat 

Moltíssimes gràcies!