Skip to Content

Submergiu-vos en un estiu sostenible
Descripció anunci:

Barcelona + Sostenible ens ofereix un seguit de propostes d’activitats i recursos perquè gaudim d’un estiu d’allò més sostenible. Aprofiten per desitjar-nos unes bones vacances!

Aquí podeu trobar totes les propostes!: Submergiu-vos en un estiu sostenible

Fem una petita aturada en l’enviament del butlletí fins al setembre, moment en què reprendrà la seva periodicitat quinzenal. Però no deixarem d’informar-vos durant aquest període: la informació al web de B+S seguirà activa. Volem agrair especialment a totes les entitats membres de la xarxa B+S la seva implicació i confiança, ja que amb les seves activitats, esdeveniments, recursos i accions fan possible el funcionament de la xarxa. Us animem a donar-vos d’alta als canals de comunicació de B+S i fer-ho extensiu a les persones de la vostra organització o d’altres que puguin tenir-hi interès.

D’altra banda, us informem que, durant el mesos d’estiu, la Secretaria Barcelona + Sostenible romandrà oberta però amb un petit canvi d’horari: de dilluns a divendres de 8 a 14 h (vigent fins el 6 de setembre). Pel que fa al Servei de Documentació d’Educació Ambiental, tancarà durant el mes d’agost. Finalment, l’equipament de la Fàbrica del Sol estarà obert de dimarts a divendres entre les 10 i les 14 h.

Per acabar, us oferim una sèrie de propostes d’activitats per a gaudir al màxim de l’estiu respectant l’entorn, el medi ambient i, en general, amb criteris de sostenibilitat sempre present.

 

Entitat o associació:
Barcelona + Sostenible
Telèfon:
932 562 593