Skip to Content

Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week) del 2 al 8 de maig
Descripció anunci:

Enguany novament es celebra la Setmana internacional del Compost (ICAW), del 2 al 8 de maig.

L’objectiu de la Setmana és promoure i sensibilitzar sobre el compost, la seva utilització i els seus beneficis. El lema d’enguany “Conrea, menja…COMPOSTA … fertilitza, .. Repeteix”, vol posar de manifest la importància de tancar el cicle de la matèria orgànica. 

Us animem a participar realitzant actuacions que promoguin la sensibilització i l’ús del compost i la importància de una correcta recollida de la fracció orgànica, i  fent difusió a les xarxes socials de missatges i vídeos sobre el compost i el cicle de la matèria orgànica.

Estigueu atents  a les xarxes socials de l’Agencia de Residus de Catalunya (ARC) on farem difusió del coneixement del compost i de les actuacions organitzades tant per l’ARC com per altres entitats en el marc d’aquesta setmana. 

En aquesta edició 2021, l’ARC promou el Sorteig FEM COMPOST on es proposa publicar fotografies a la xarxa social d’Instagram sobre la temàtica del compost amb els dos hashtags  #ICAWsorteig  i  #ICAW2021. Entre els participants,  es sortejaran tres cistelles de fruites i verdures ecològiques fertilitzades amb compost.

Per a més informació i idees de com participar, podeu consultar l’apartat ICAW 2021 a la web de l’ARC en aquest enllaç

Les entitats que hi participeu, agrairem ens informeu al següent correu electrònic icaw.arc@gencat.cat.

 

Entitat o associació:
Agència de Residus de Catalunya
Telèfon:
935 673 300