Skip to Content

SETEM tornem a la FESC
Descripció anunci:

Com ja hem anat anunciant per les xarxes i als anteriors Mou-te, la FESC (Fira d’Economia Solidària de Catalunya) se celebrarà aquest 25, 26 i 27 d’octubre a la Fabra i Coats de Barcelona. I com cada any, SETEM i totes les seves campanyes hi seran presents d’una forma o altra participant-hi. 

A més, totes les iniciatives tecnològiques i informàtiques de la Fira formaran part de la #TecnoFESC, que estem organitzant des de la Campanya d’Electrònica. Des de SETEM us animem a participar en la FESC, sigui com a visitants, voluntàries o iniciatives i us hi esperem a totes.

Recordeu, el cap de setmana del 25, 26 i 27 d’octubre tenim una cita a la Fabra i Coats. Ens veiem!

Com cada any, SETEM i les seves campanyes serem presents a la FESC, la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 d’octubre a la Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20, Barcelona).

Enguany, tot i organitzar-se al mateix lloc de l’any passat, comptarem amb nous espais i moltes novetats per fer la Fira encara més còmode i atractiva per aquells que voleu passar el cap de setmana gaudint-la. Vam tancar l’any passat amb moltes esperances però també algunes amenaces; l’avanç de l’extrema dreta a tot el món, inclosa la irrupció de partits polítics com VOX, o els assassinats i desequilibris que existeixen per raó de gènere.

Per això mateix, des de la FESC veiem l’Economia Social i Solidària com un espai de Resistència on poder analitzar el moment actual i organitzar-nos per defensar els drets col·lectius. Així doncs, la Fira comptarà amb propostes que segueixen el procés de resistir, crear i avançar.

Ja podeu consultar el programa sencer amb totes les activitats que es faran durant el cap de setmana aquí!

 

Entitat o associació:
SETEM Catalunya
Telèfon:
934 415 335