Skip to Content

Punt de trobada virtual: La vida al centre dels aliments
Descripció anunci:

Us convidem a participar al seminari en línia La Vida al centre dels aliments, organitzat per DESOS Opció Solidària. Som una entitat que actuem desenvolupant projectes d’Educació per la Justícia Global a través de la promoció del dret a l’alimentació a l’AMB i també iniciatives d’economia social amb projectes agroecològics al Parc Agrari del Baix Llobregat i de cooperació internacional a Nicaragua.

La trobada forma part del projecte Transalimenta al Baix Llobregat i se centrarà en les oportunitats educatives del Parc Agrari del Baix Llobregat per fer visibles totes aquelles persones essencials que hi ha darrere de tot el que mengem. Així, ens sumarem a la promoció de l’equitat de gènere i la garantia del dret a l’alimentació.

La jornada s’integra en un cicle de seminaris que des de DESOS Opció Solidària impulsem amb la voluntat de crear espais de construcció de coneixement i de poder reflexionar sobre les possibilitats educatives del Parc Agrari del Baix Llobregat dins del marc metodològic de l’Aprenentatge Servei.

Quan? 25 de març, a les 16:45h
On? Espai de trobada virtual mitjançant zoom
Inscripció: Oberta i gratuïta, us hi podeu inscriure enviant un correu a transalimenta.desos@pangea.org

Programa

16: 45-17:10 Presentació i introducció al projecte Transalimenta al Baix Llobregat

17:10-17:30  El paper de les dones en la nostra alimentació

17:40-18:00  La pagesia invisibilitzada en el sistema agroalimentari

18:00-18:20  Oportunitats educatives del Parc Agrari del Baix Llobregat cap a l’equitat de gènere i la garantia del dret a l’alimentació

18:20-18:30  Reflexions finals

 

Entitat o associació:
DESOS Opció Solidària
Telèfon:
936 818 922