Skip to Content

Per on circulen les bicis?
Descripció anunci:

El 19 de setembre tindrà lloc la presentació de l’estudi “Per on circulen les bicis?” sobre els recorreguts dels i les ciclistes a la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana. Enguany posa èmfasis en les connexions metropolitanes i l’augment d’usuaris que entren i surten de la ciutat en els seus desplaçaments quotidians. Inscripció prèvia enviant un correu a bacc@bacc.cat 

Continuem amb l’estudi dels recorreguts dels i les ciclistes a la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana. Enguany posem èmfasis en les connexions metropolitanes i l’augment d’usuaris que entren i surten de la ciutat en els seus desplaçaments quotidians.

L’estudi s’ha focalitzat per una banda en l’accidentalitat i per una altra en l’anàlisi dels recorreguts, observant els determinats carrers que tenen més afluència, els que són més segurs en relació al seu ús així com els carrers que més s’eviten.

En acabar l’exposició de les dades i els resultats realitzarem una col·loqui amb els assistents i un petit refrigeri com a cloenda.

Esteu tots/es convidats/des!!

  • Entrada gratuïta
  • Inscripció prèvia bacc@bacc.cat (Aforament limitat)

 

Entitat o associació:
BACC
Telèfon:
637 253 482
Email:
bacc@bacc.cat