Skip to Content

Participa a la 5a edició de la Setmana de la Natura!
Descripció anunci:

Volem convidar-te com a entitat a formar part de la Setmana de la Natura 2020, una de les campanyes més grans a nivell de Catalunya per implicar a la ciutadania per la conservació de la natura.

L’any passat es van organitzar més de 400 activitats per tot Catalunya, i hi van participar al voltant de 30.000 persones!

Aquesta serà la 5a edició i tindrà lloc del 24 de maig, Dia Europeu dels Parcs, al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

Aquest any volem posar especial èmfasi en la tasca diària que feu des de les entitats ambientals arreu del territori català, i promoure el coneixement entre la ciutadania de l’estat crític de la biodiversitat a Catalunya. Volem incentivar que la societat passi a l’acció per la biodiversitat a través del voluntariat ambiental amb vosaltres. Per això el lema de la Setmana Natura 2020 serà:

PASSA A L’ACCIÓ PER LA BIODIVERSITAT! Amb les entitats ambientals.

Del 24 de maig al 5 de juny, organitzeu una activitat per donar a conèixer la vostra tasca, què aporteu per evitar la pèrdua de biodiversitat o per implicar la ciutadania per la conservació de la natura a través del voluntariat ambiental: és una oportunitat per visibilitzar la vostra tasca diària!

Des de l’organització de la setmana utilitzarem diferents eines per donar a conèixer les vostres activitats i els projectes de la vostra entitat: xarxes socials, mitjans de comunicació, web, notícies, contacte amb diferents col·lectius, promoció de la setmana amb prescriptors i influencers, etc.

Tens dubtes? Escriu-nos a info@setmananatura.cat

 Com es pot participar?

  • Organitza una activitat per conservar la natura i puja-la a través del formulari web. (Estarà disponible a partir de finals de febrer 2020). Pots fer-ho fins el 8 de Maig de 2020.

Implica a la societat per la conservació de la natura amb el voluntariat ambiental!

Altres activitats poden ser: sortides de descoberta, censos, plantades, dinars de d’aprofitament, debats, conferències, xerrades, tallers… Utilitzeu la creativitat per donar a conèixer les accions que realitza la vostra entitat per evitar la pèrdua de biodiversitat a Catalunya.

  • Convida el teu entorn a sumar-s’hi i a organitzar noves activitats: a les associacions de veïns i veïnes, ajuntaments, associacions juvenils, escoles, empreses o entitats socials…
  • Difon la Setmana Natura prèviament al vostre entorn, per donar-la a conèixer a tothom qui pugui estar interessat en organitzar una activitat o participar a les activitats (contacta amb mitjans locals, parlant amb coneguts, amb les entitats properes, etc.)
  • El dia de l’activitat, promociona-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #setmananatura, publicant les fotos de les vostres activitats!
  • Us farem arribar el braçalet solidari #setmananatura perquè ho repartiu entre els participants de les vostres activitats!

Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura. També podeu seguir-nos a FacebookTwitter o Instagram al perfil @SetmanaNatura.

Per qualsevol dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@setmananatura.cat i us informarem!

Salut i natura!

 

Entitat o associació:
Setmana de la Natura
Telèfon:
938 866 135