Skip to Content

Park(ing) Day Barcelona 2018, el 21 de setembre
Descripció anunci:

QUÈ ÉS?

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que té lloc en diverses ciutats de tot el món. Es tracta d’una acció de ciutat performativa, educativa i reinvindicativa, on diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic amb l’objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient.

Enguany serà el divendres 21 de setembre!

COM FUNCIONA?

– Autogestió · Cada entitat/col·lectiu s’encarregarà d’ocupar la plaça d’aparcament, de dissenyar i gestionar la seva pròpia instal·lació, i de tenir personal per interaccionar amb el públic visitant.

– Creativitat i missatges en positiu · Crear instal·lacions que provoquin reflexions i que ens facin repensar l’espai públic, la mobilitat sostenible i els espais verds urbans, sempre d’una forma lúdica, creativa i en clau positiva! 🙂

– Instal·lacions ZeroWaste · Intentem que els materials siguin reutilitzables i no generar residus fruit de la instal·lació.

– Acció Col·lectiva · Realitzada a través d’una xarxa d’entitats i col·lectius que volen reivindicar el mateix missatge (veure manifest). L’acció col·lectiva es podrà visualitzar a través del Mapa Park(ing) Day BCN 2018.

– A tota la Ciutat · Volem crear accions distribuides per tots els barris de la ciutat. L’ideal es que les entitats que estan arrelades a un barri específic realitzin l’acció en el mateix territori.

– Durant tot el dia 21 de setembre · La intervenció durarà de 09 a 21h. Cada entiat es pot adaptar en relació a aquest horari. Es a dir, pot funcionar només de matí, només de tarda o bé tot el dia. Altres opcions son compartir aparcament amb altres entitats: una ocupa pel matí i l’altre per la tarda.

Inscripcions: parkingdaybcn.org/inscripcions/
Més informació parkingdaybcn.org

 

Entitat o associació:
Park(ing) Day Barcelona
Telèfon:
-