Skip to Content

Obertes les inscripcions per a l’Ultra Clean Marathon
Descripció anunci:

Les persones amants de l’esport i la natura ja poden inscriure’s a l’Ultra Clean Marathón, el gran repte esportiu i ambiental de ‘plogging’ que se celebra a Catalunya del 13 al 19 de maig.

Nicole Ribera és una de les abanderades d’aquest esdeveniment. La maratoneta santcugatenca defensa que la passió per participar en curses al medi natural ha de ser sempre compatible amb la preservació de l’entorn on es realitzen. Aquesta és precisament la finalitat de les 7 maratons que configuren de l’ultra clean, travessant entorns naturals de diversos indrets de Catalunya.

En total 295,365 km, per córrer, apreciar la natura, i retirar residus abandonats. El plogging és una pràctica nascuda a Suècia que cada dia esdevé més popular entre les persones a les quals agrada córrer en la natura. Ultra Clean Marathon és l’esdeveniment de plogging més gran planificat a Catalunya, i probablement arreu del món.

Es pot participar intentant acomplir el repte de forma total, o bé de forma parcial, és a dir participant en una de les 7 maratons, o si es prefereix, en un dels trams de 10, 5, o 1 km. El repte no és competitiu sinó el d’aconseguir unir l’amor per l’esport amb la cura per la natura.

Corredors i corredores, voluntaris i voluntàries, ja es poden inscriure gratuïtament en la jornada, a títol individual o com a equip d’una associació o empresa.

 

Entitat o associació:
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Telèfon:
932 195 080