Skip to Content

Obertes les inscripcions d’activitats a la Setmana de la Natura
Descripció anunci:

Enguany tornem a engegar la Setmana de la Natura, que tindrà lloc del 26 de maig al 5 de juny, i on la teva participació és clau!! L’any passat vam aconseguir que fos un èxit, amb més de 320 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient.

L’objectiu de la campanya és conscienciar sobre la necessitat de conservar la natura i el medi ambient i alhora donar visibilitat a totes les entitats ambientals, organitzacions, ajuntaments, escoles, parcs naturals, empreses, etc. que treballeu durant tot l’any per la preservació de la natura!

Aquest 2018 volem repetir l’experiència i per això t’animem a tornar a participar! Pots organitzar una activitat (o més d’una!) o bé afegir les que ja tinguis programades per aquelles dates (o una setmana amunt/avall).

Ja tenim a punt la web de la Setmana de la Natura 2018!  Podeu entrar i introduir activitats a www.setmananatura.cat.

 

Com hi pots participar?

●    Organitza una activitat per conservar la natura i puja-la a través del formulari web.

●    Convida el teu entorn a sumar-s’hi i a organitzar noves activitats: a les associacions de veïns, ajuntaments, associacions juvenils, escoles, empreses o entitats socials…

●    Ajuda’ns a difondre la Setmana! A l’apartat de materials de comunicació hi trobaràs recursos com el logo, el pòster o alguns banners perquè escolliu el que més us agradi.

●    Participa i promociona-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #setmananatura, publicant les fotos de les vostres activitats!

També regalarem a tots els participants a les activitats un braçalet solidari #setmananatura perquè us hi feu fotografies durant les vostres activitats! I d’entre totes les escoles que participin a la Setmana, sortejarem un taller de natura gratuït de la mà d’una entitat ambiental!

Esperem la teva participació un any més!

 

Entitat o associació:
Setmana de la Natura
Telèfon:
938866135