Skip to Content

Noves Dates: Setmana Natura 2020
Descripció anunci:
SETMANA NATURA 2020: del 3 a l’11 d’octubre.
ARA MÉS QUE MAI, CONSERVAR LA NATURA ÉS CONSERVAR LA NOSTRA SALUT.

La crisi sanitària, social i econòmica que estem vivint en aquests temps posa de rellevància la relació directa de la salut de les persones amb la del nostre entorn.

Per això, ara més que mai, comptem amb vosaltres per fer visible la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per assegurar l’equilibri dels ecosistemes: la salut de l’aigua dels nostres rius, l’aire que respirem, la salut de les aus, els pol·linitzadors o la vida del sòl que ens proveeix d’aliments.

La  Setmana de la Natura 2020 finalment tindrà lloc del  3 a l’11 d’octubre: esperem la teva participació organitzant una activitat!
Donat que el futur proper és incert i no podem preveure quina situació ens trobarem a l’octubre, preveiem  tres possibles escenaris: un en el qual es puguin fer les activitats amb normalitat, un altre en el qual s’hagin de prendre mesures de limitació d’aforament i d’ús de material de prevenció, i un altre en el que haguem d’adaptar les activitats en format on-line.

Per això us recomanem que les activitats que organitzeu siguin d’aforament limitat (unes 20-30 persones) i tingueu la possibilitat de fer una adaptació virtual si fos necessari. Us anirem informant a mesura que avanci la situació.
Tens dubtes? Escriu-nos a info@setmananatura.cat
 
COM ES POT PARTICIPAR?

  • Organitza una activitat per conservar la natura i puja-la a través del formulari web. Pots fer-ho fins el 12 de setembre de 2020.

Cerca la col·laboració amb les  entitats ambientals  de la vostra zona: segur que podeu organitzar conjuntament alguna activitat per posar en valor la seva experiència en tasques de conservació i defensa de la natura. Alguns exemples: sortides d’educació ambiental, censos, plantades, dinars d’aprofitament, debats sobre les causes de la crisi ecològica, retirades de plantes invasores, conferències, xerrades, tallers, exposicions, gimcanes…

  • Difon la Setmana Natura prèviament al vostre entorn, per donar-la a conèixer a tothom qui pugui estar interessat en organitzar una activitat o participar a les activitats (contacta amb mitjans locals, parlant amb coneguts, amb les entitats properes, etc.)
  • El dia de l’activitat, promociona-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #setmananatura, publicant les fotos de les vostres activitats!

Us farem arribar el  braçalet solidari #setmananatura perquè ho repartiu entre els participants de les vostres activitats!
Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag   #setmananatura. També podeu seguir-nos a   Facebook,   Twitter o   Instagram al perfil  @SetmanaNatura.
Per qualsevol dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a   info@setmananatura.cat i us informarem!

 
Entitat o associació:
Xarxa per a la Conservació de la Natura
Telèfon:
687 749 268