Skip to Content

Nova guia il·lustrada per descobrir els pol·linitzadors de la ciutat
Descripció anunci:

Vols convertir el balcó o la finestra de casa en un jardí? Aquesta guia és just el que necessites. Aprofita aquest estiu per transformar aquell espai gris de casa en un petit jardí on els pol·linitzadors puguin refugiar-se i menjar.

La vida, tal i com la coneixem, se sosté sobre les plantes que ens envolten, ja sigui perquè ens serveixen d’aliment, per sostenir a altres animals, o fins i tot per la seva tasca purificadora de l’aire.

La seva reproducció depèn en gran part dels pol·linitzadors que, volant de flor en flor, reparteixen el pol·len d’un punt a un altre, permetent que la vida s’estengui més i més. Però la vida a les ciutats és difícil per aquests petits insectes. El fum, l’asfalt i els edificis dificulten la tasca de trobar menjar.

A la guia trobaràs una descripció dels pol·linitzadors més típics que es poden trobar a la ciutat i un breu manual per cultivar diferents plantes amb flor de forma fàcil i divertida. Descarrega-te-la clicant aquí.

 

Com hi pots col·laborar?

Publica a les teves xarxes personals una foto o un vídeo d’una planta amb flor que tinguis a casa i ajuda’ns a completar el jardí dels pol·linitzadors. Tens temps fins al 31 de juliol!

Passos a seguir:

  1. Fotografia o fes un vídeo d’una planta que faci flor que tinguis a casa.
  2. En el text de la publicació escriu: Comparteixo la meva (NOM DE LA PLANTA) per ampliar la guia dels pol·linitzadors de Sant Andreu. (Pots afegir algun consell per cuidar-la o alguna dada interessant).
  3. Etiqueta 3 amics o amigues convidant-los a participar.
  4. Afegeix les etiquetes #eljardiacasa #SantAndreuAmbiental #Parasol20

 Trobareu tota la informació sobre l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu al seu espai web.

 

Entitat o associació:
Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu
Telèfon:
650 976 171