Skip to Content

Nou visor de fauna
Descripció anunci:

Des del mes de gener està en funcionament el visor de fauna del web de l’AMB. És una eina de consulta que mostra, en temps real, les observacions faunístiques realitzades als parc i platges de l’AMB a través d’Ornitho i Ocells dels jardins, dos projectes de ciència ciutadana de l’Institut Català d’Ornitologia.

L’aplicació classifica la fauna en set grups taxonòmics: ocells, ratpenats, papallones, mamífers, amfibis, rèptils i odonats. En el cas dels ocells, la fitxa d’informació inclou una il·lustració, una gravació amb el cant i algunes dades més sobre l’espècie.

Gràcies al visor s’ha pogut registrar l’observació de més d’un centenar d’espècies als parcs i platges metropolitanes en els darrers 30 dies. Entre elles alguns exemplars de puput, bruel, xoriguer comú, picot verd o el blauet.

El visor de fauna és un recurs més per les activitats de la Jugatecambiental. Les espècies que s’observen en les activitats i, especialment durant els testings (censos de fauna), seran introduïdes pels especialistes i després podran ser consultades posteriorment per qui ho vulgui.

És una iniciativa de ciència ciutadana que convida a participar i a compartir coneixement de manera molt senzilla, a través dels diferents web o mitjançant l’app NaturaList

El visor de fauna aquí.

 

Entitat o associació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Telèfon:
932235151
Email:
-