Skip to Content

Nou cicle d’activitats d’Espai Consum Responsable
Descripció anunci:

Setembre arriba amb noves activitats de l’Espai Consum Responsable i els seus aliats. Al cicle d’activitats de setembre, a més, es torna a la presencialitat en alguns tallers.

Dins la Setmana Europea de la Mobilitat es parlarà de les diverses modalitats de mobilitat elèctrica a la ciutat, de la mà de Biciclot, i tindrem un punt d’informació al carrer per explicar les opcions de consum responsable que existeixen a Barcelona.

A més, continuaran els tallers online amb consells i idees per fomentar un consum més responsable i solidari. L’Espai Consum Responsable i Rezero organitzen una formació sobre com viure sense residus en temps de la covid 19 i com seguir les recomanacions sanitàries mantenint un estil de vida sostenible.

Les activitats són gratuïtes i, excepte Parki(ing) Day, cal inscripció prèvia al següent enllaç.

Patinet, moto o bici elèctrica? (Setmana Europea de la Mobilitat).

16 de Setembre, 18:00-19:30

Quina és l’opció de mobilitat elèctrica urbana més sostenible? Has pensat en comprar-te un vehicle elèctric després del confinament? Vine a descobrir els aspectes positius i negatius dels 3 principals tipus de mobilitat elèctrica que trobem a Barcelona
Coorganitzat amb Biciclot.

Lloc: BiciHub (Pere IV 61)

Inscripcions a l’enllaç.

 

Punt d’Informació en Consum Responsable al carrer! #Park(ing)Day2020 (Setmana Europea de la Mobilitat)

18 de setembre, 10:00-14:00

Sortim al carrer per transformant per un dia una plaça d’aparcament en un espai dedicat al consum responsable. Aprofita i vine a informar-te de les opcions per fer un consum responsable que ja existeixen a Barcelona!

Lloc: plaça de pàrquing de Ronda Sant Pau 45, al costat del Bicing.

No cal inscripció

 

Viure sense residus en temps de pandèmia

22 de setembre, 18:30-19:30

Amb la crisis sanitària ens han canviat molts hàbits. Com podem seguir mantenint un estil de vida sostenible  quan les indicacions i recomanacions sanitàries ens marquen l’ús de productes d’un sol ús individual? Rezero ens mostren alternatives i accions per mantenir un Estil de Vida Zero Waste en el context actual de crisi sanitària.

Ponents: Rezero
Lloc: Online

Inscripcions a l’enllaç.

 

Entitat o associació:
Espai de Consum Responsable
Telèfon:
-