Skip to Content

Materials per reaprofitar
Descripció anunci:

El 10 d’octubre l’associació Club Emas organitza un recapte de material a les instal·lacions de Palo Alto Barcelona. Empreses poden aportar materials que poder ser d’utilitat a les entitats.

L’han batejat com a creativitat circular: els materials, fets servir per a una empresa, però que han deixat de ser-li útils, podrien ser reaprofitats per a alguna altra organització, amb un ús molt diferent de l’inicial. I prendrà forma en una fira de productes al mític espai dedicat al disseny al barri del Poblenou de Barcelona, a Palo Alto.

També ha estat definit com un ‘outlet’ de materials, que poden ser retirats gratuïtament per part de les entitats, sempre que hi hagin fet la inscripció prèvia.

La iniciativa ‘Residu va, recurs ve” és doncs un recapte d’objectes que les empreses descarten com a residus, però que són recursos reutilitzables. La participació és oberta a qualsevol empresa i organització que tingui materials en bon estat, i que no constitueixin un perill per a les persones o el medi ambient.

Durant la fira també es realitzaran tallers de reutilització per experimentar amb noves idees que permetin donar una nova vida als materials.

Entitat redactora: Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Autor/a:  Anna Parisi
 
 
Entitat o associació:
Associació Club Emas
Telèfon:
933 188 058