Skip to Content

Materials en préstec a la Fàbrica del Sol
Descripció anunci:

Coneixeu quins materials tenen en préstec a la Fàbrica del Sol?

La Fàbrica del Sol compta amb un servei gratuït de cessió d’espai i de préstec de materials per a entitats, col·lectius i ciutadania. Es pot demanar de dimarts a divendres de 10 a 14 h, i ofereixen el següent:

  • Motxilla de l’electricitat a règim: Recurs per auditar el consum elèctric de la vostra llar i reduir-lo d’una forma útil i divertida.

  • Uns veïns ben vius: Apropeu-vos a l’apassionant món de la biodiversitat urbana amb un senzill material d’autoguiatge, una guia d’observació d’aus i uns prismàtics.

  • Cuina solar: Permet cuinar al sol, experimentar amb les energies renovables i degustar els millors plats. Inclou olla i manual d’instruccions d’ús amb receptes variades.

  • Forn solar: Permet coure pastissos, pans i pizzes amb l’escalfor del sol, experimentar amb les energies renovables i reduir el consum d’electricitat o gas.

  • Gots reutilitzables: Són de plàstic dur i us permetran gaudir de les festes oblidant-vos de si es trenca la vaixella i reduint les bosses d’escombraries generades!

Aquí més informació dels materials i com demanar-los!

 

Entitat o associació:
La Fàbrica del Sol
Telèfon:
932564430