Skip to Content

Marató per l’emergència climàtica
Descripció anunci:

Al llarg del mes de febrer més de 70 edificis i equipaments municipals participen en la Marató per l’Emergència Climàtica que pretén, entre altres aspectes, generar consciència sobre la necessitat de reduir el consum d’energia, gas i aigua, així com millorar la gestió de residus i fomentar el verd, i que enguany destinarà l’estalvi econòmic aconseguit a projectes d’horts socials en cobertes municipals. Aquest any, la tercera edició de la Marató no només engloba l’estalvi d’energia i aigua, sinó que també s’alinea amb la Declaració d’Emergència Climàtica que l’Ajuntament va fer el passat 15 de gener.

A l’Espai Jove La Fontana també hi participem i els treballadors i treballadores de tots els serveis allotjats i gestionats pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) hem preparat un seguit d’accions directes i de sensibilització que realitzarem al llarg del mes de febrer.

Setmanalment es farà un control dels consums d’aigua, electricitat, gas i emissions de CO2 per mirar si s’ha aconseguit reduir el consum i les conseqüències ambientals respecte anys anteriors. L’estalvi econòmic resultant, es traduirà en una quantitat de diners que es destinarà a projectes que donin resposta a l’emergència climàtica. Enguany s’utilitzaran per impulsar un projecte de creació d’horts socials en cobertes municipals.

Si vols saber més coses sobre la marató als diferents espais, aquí tens l’enllaç!

 

Entitat o associació:
Espai Jove la Fontana
Telèfon:
933 681 004