Skip to Content

L’onada solidària del #GivingTuesday
Descripció anunci:

Sorgida en contraposició del Black Friday i al Cyber Monday, aquesta campanya és una crida al consum responsable i a la solidaritat. El Mercat Social de Voluntaris.cat, membre de B+S, promou més de 30 entitats socials i serveis a través d’aquesta efemèride.

La campanya #GivingTuesday va arribar per primera vegada a l’Estat espanyol el 2015, aconseguint un total de 405.000 € destinats a més de 260 projectes socials, i 982 persones van donar sang per primera vegada. Per tal de fer front al model de consum promogut pel Black Friday i del Cyber Monday, el #GivingTuesday se celebra el dia 3 de desembre i sorgeix amb l’objectiu de promoure un consum més conscient i solidari.

Voleu unir-vos a la gran onada de solidaritat?

A través de l’espai web de El Mercat Social, el proper 3 de desembre s’activa la #GivingPromo, a través de la qual es pot realitzar una compra online o bé fer un regal solidari que dona suport a projectes de transformació social i econòmica que ajuden a l’entorn i a les persones que més ho necessiten. A El Mercat Social s’hi pot trobar prop de 350 productes i serveis elaborats per entitats socials que promouen noves oportunitats sociolaborals.

El Mercat Social de Voluntaris.cat neix ara fa cinc anys de mà de la Federació Catalana de Voluntariat Social, entitat que forma part de Barcelona + Sostenible, que a més d’oferir el web com a aparador comercial de més de trenta entitats sòcies, és també un espai de coneixement i difusió de la cultura de l’Economia social, el consum responsable i valors com la solidaritat i el voluntariat.

+ INFO

 

Entitat o associació:
Mercat Social de Voluntaris.cat
Telèfon:
933 141 900