Skip to Content

Let’s Clean Up Europe
Descripció anunci:

“Let’s Clean Up Europe!” es tracta d’una campanya europea de neteja de l’entorn natural, que dona visibilitat a la problemàtica coordinant una jornada anual de neteja a tot Europa! El 2018 tindrà lloc durant els dies 11-13 de maig.

Jornada de neteja europea o Clean-Up day:

Any rere any, milions de tones d’escombraries acaben als oceans, les platges, els boscos i altres espais de la natura. Les causes principals són la producció insostenible i els patrons de consum de les nostres societats, les escasses estratègies de gestió de residus i la manca de sensibilització de la població.

Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la EWWR (Setmana Europea de la Prevenció de Residus) coordina una jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa.

Un moviment europeu:

En els darrers anys, s’han organitzat a Europa diferents campanyes de neteja per fer front al problema de la brossa. El Clean-Up Day europeu, “Let’s Clean Up Europe!” vol aplegar les iniciatives locals en un únic esdeveniment que tindrà lloc el mateix dia a tot Europa; el seu objectiu és animar i arribar al màxim nombre possible de ciutadans europeus. La Jornada de neteja europea o Clean-Up Day europeu se celebrarà el 11-13 de maig de 2018.

Els participants del “Lets Clean Up Europe!”, que col·laboren en mantenir net el seu entorn, poden comprovar amb aquesta activitat la quantitat de residus que s’aboquen en el seu barri o municipi.

L’acció és una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la gent.

Organitzar la vostra acció de neteja:

A la web de la campanya trobareu els passos que heu de seguir per organitzar la vostra acció de neteja. Si voleu inscriure una acció a Catalunya, s’ha de contactar amb l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), que és qui les coordina al territori. El procés d’inscripció d’activitats està disponible del 1 al 31 de març del 2018.

Podeu consultar també totes les activitats que es van fer a Catalunya el 2017 aquí.

Entitat o associació:
Agència de Residus de Catalunya
Telèfon:
935673300