Skip to Content

L’educació ambiental està de celebració
Descripció anunci:

El pròxim 26 de gener, Dia Mundial de l’Educació Ambiental, arriba ple d’opcions per a celebrar-lo: els documentals i publicacions del Servei de Documentació d’Educació Ambiental, una jornada sobre els moviments juvenils i la festa de l’Educació Ambiental de La Fàbrica del Sol.
 

Un any més, amb motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, la ciutat té preparades algunes activitats per a destacar la importància de l’educació en el repte de combatre l’emergència climàtica. A més, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA), us ofereix alguns recursos que poden ser de gran utilitat.
 

Jornada de reflexió: Davant del repte climàtic: moviment juvenil i educació ambiental

La Gerència de Serveis d’Espais Naturals i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, s’ha plantejat una jornada que pretén reflexionar sobre el paper de l’educació ambiental en l’escenari de l’emergència climàtica i dels moviments juvenils que hi estan vinculats. 

La trobada s’estructura en una ponència marc de Jaume Funes i dues taules de debat, una de les quals estarà integrada i conduïda pel jovent lligat a l’activisme climàtic i una altra per experts de la comunicació i la participació ambiental.

Clourà la jornada una activitat d’intercanvi amb tots els ponents i el públic, amb el suport del facilitador gràfic Yorgos Konstantinou.

Dijous, 23 gener, 2020 – 09:00 a 14:00

 La Sala – Espai Francesca Bonnemaison Sant Pere Més Baix, 7.

> Programa
> Inscripcions

Festa de l’Educació Ambiental a La Fàbrica del Sol

La Fàbrica del Sol és l’equipament municipal de referència de l’educació ambiental a la ciutat i és per aquest motiu que programa una celebració especial amb motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental en col·laboració amb les Aules Ambientals. 

La Festa de l’Educació Ambiental tindrà lloc en diferents espais de l’interior de l’edifici. El programa inclou activitats per a totes les edats: una sessió de ‘contacontes’ infantil, jocs educatius i tallers creatius. Hi haurà un obsequi per a les famílies que primer s’inscriguin.
 

Diumenge, 26 de gener d’11:00 a 13:30

La Fàbrica del Sol, Passeig de Salvat Papasseit, 1

> Més informació, programa complet i inscripcions

https://www.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/entitats-i-empreses/bulleti/568/leducacio-ambiental-esta-de-celebracio

 

Entitat o associació:
Barcelona + Sostenible
Telèfon:
932 562 593