Skip to Content

L’Aula Ambiental de la Sagrada Família
Descripció anunci:

Coneixeu l’Aula Ambiental de la Sagrada Família? És el servei d’educació i informació ambiental del Districte de l’Eixample. Està situat al Punt Verd de Barri, i ofereix serveis i recursos dirigits a la ciutadania per fomentar la cultura de la sostenibilitat.

Aquesta primavera, començant amb les Festes de la Sagrada Família, organitza un munt d’activitats! Les dediquen enguany a fomentar el veganisme com a filosofia de consum i aquells recursos que ens permeten posar-los en pràctica. D’altra banda ofereixen activitats que giren al voltant del concepte emergent d’economia circular, per a comprendre’l com a alternativa al model econòmic actual. 

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia: Inscripcions a les activitats de primavera de l’Aula Ambiental, a partir de l’11 d’abril a les 10 h.

Algunes activitats que organitzen són un cinema a la fresca del documental “Demain”, demostració de cuines i forns solars, tertúlies vàries, tallers de cuina vegana, de bijuteria reciclada, activitats infantils, ecogimcanes, intercanvi de llibres, renova la teva roba… i moltes més!

Podeu consultar el programa complet en el següent enllaç: Programa d’activitats Aula Ambiental primavera 2018.

 

Entitat o associació:
Aula Ambiental de la Sagrada Família
Telèfon:
934 350 547