Skip to Content

La Setmana de la Natura s’omple d’activitats! Voleu incloure-hi la vostra?
Descripció anunci:

Teniu alguna activitat de conservació de la natura? Del 24 de maig al 5 de juny tindrà lloc la Setmana de la Natura, una iniciativa que aglutina accions organitzades per entitats ambientals d’arreu de Catalunya.​

La Setmana de la Natura se celebra enguany entre el Dia Europeu dels Parcs i el Dia Mundial del Medi Ambient. Durant aquestes dates, diferents associacions, fundacions, ajuntaments, centres educatius i empreses organitzaran més de 300 activitats sense ànim de lucre per a la conservació de la natura per tot Catalunya.
 
Com es pot participar en la Setmana de la Natura? Organitzeu una activitat! 

  • Organitzeu una activitat per conservar la natura i expliqueu-la a través del formulari web. 

Cerqueu la col·laboració amb les entitats ambientals de la vostra zona: podeu organitzar conjuntament alguna activitat per reivindicar la seva experiència en tasques de conservació i defensa de la natura.

Difoneu la Setmana Natura prèviament, per tal de donar-la a conèixer a tothom qui pugui tenir interès a organitzar una activitat o participar-hi.

Alguns exemples: sortides d’educació ambiental, censos, plantades, dinars d’aprofitament, debats sobre les causes de la crisi ecològica, extracció de plantes invasores, conferències, xerrades, tallers, exposicions, gimcanes…

*Es recomana que les activitats que s’organitzin siguin d’aforament limitat (d’unes 20-30 persones) i tinguin la possibilitat de fer una adaptació virtual en cas que sigui necessari.

  • El dia de l’activitat, promocioneu-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #setmananatura, i publiqueu les fotos de les vostres activitats! 

Us faran arribar el braçalet solidari #setmananatura perquè el doneu a les persones que participin. Durant la Setmana, es podran seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura i al perfil de Facebook, Twitter o Instagram @SetmanaNatura.

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), que compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. 

Més informació

 

Entitat o associació:
Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN)
Telèfon:
938 866 135
Email:
info@xcn.cat