Skip to Content

La Fàbrica del Sol reobre les portes amb una jornada plena d’activitats entorn de la sostenibilitat
Descripció anunci:

Després d’un temps de rehabilitació, La Fàbrica del Sol reobre les portes amb una jornada plena d’activitats entorn de la sostenibilitat!

La jornada tindrà lloc diumenge 28 de gener de 10.30 a 14.30 hores a La Fàbrica del Sol i inclourà un munt d’activitats que es duran a terme tant a l’interior de l’edifici com en el seu voltant.

A l’exterior, els batucaires donaran el tret de sortida a la jornada. També s’hi servirà una xocolata calenta i es celebraran tallers sobre compostatge, construcció amb canyes, circuits en bicicleta, entre d’altres.

A l’interior de l’edifici, podreu visitar una exposició dissenyada per pensar i actuar al voltant de la sostenibilitat. La mostra exhibeix una nova manera de fer (edifici sostenible) que, alhora, vol extrapolar-se a cadascun dels habitatges de tots els barris (estils de vida sostenibles) per millorar la seva eficiència i avançar cap a la ciutat del futur (ciutat sostenible).

A l’interior de l’edifici, concretament al Servei de Documentació d’Educació Ambiental, a l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i al terrat coberta mosaic, també podreu gaudir de visites teatralitzades i de tallers variats sobre sons i sorolls, sobre generació renovable d’energia i sobre el Mapa Barcelona + Sostenible.

A més, l’Skamot Verd de l’escola Sant Ramon Nonat acompanyarà els visitants durant tota la jornada per oferir reptes ambientals i descobrir quin és el participant més sostenible.

Entitat o associació:
La Fàbrica del Sol
Telèfon:
932 564 430