Skip to Content

Ja està aquí la Verdinada 2020!
Descripció anunci:

Arriba el mes de març i amb ell la Verdinada, un conjunt d’activitats que giren al voltant del medi ambient amb l’objectiu de crear consciència i actuar de forma més sostenible. Des de Lluïsos de Gràcia fa 13 anys que s’impulsa aquest projecte amb la col·laboració d’espais i associacions del districte gracienc.

Encara que durant tot l’any treballem els valors de la sostenibilitat, el Consum Responsable i de la petjada ecològica, durant vint-i-un dies de març parlem amb més intensitat de què podem fer per reduir el nostre impacte mediambiental, de com podem millorar la situació d’emergència climàtica i de quins projecte tenim a l’abast per contribuir a deixar el món una mica millor.

El dissabte 7 de març es celebrarà la festa verda a la Plaça del Nord amb la tradicional Calçotada Ecològica, l’acte més icònic de la Verdinada. Els tiquets per la calçotada tenen un cost de 13€ per a persones sòcies i 16€ per a no sòcies, i ja estan disponibles en aquest enllaç. Els tiquets són limitats (90 places) no us encanteu!

Aquí podeu consultar tot el programa de la Verdinada 2020!

 

Entitat o associació:
Lluïsos de Gràcia
Telèfon:
932 183 372