Skip to Content

Inscripcions obertes a la Taula per l’Emergència Climàtica a Barcelona
Descripció anunci:

El passat 10 de juliol es va presentar la Taula per l’Emergència Climàtica a Barcelona, en un acte al Saló de Cent amb més de 250 membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. 

La Taula té com a objectiu elaborar els continguts de la Declaració d’Emergència Climàtica de Barcelona que entrarà en vigor l’1 de gener de 2020, coincidint amb la posada en marxa de la Zona de Baixes Emissions. 

El procés de treball constarà de diverses sessions en dijous de 17.30 a 20 h els dies 26 de setembre, 17 d’octubre, 7 i 28 de novembre. El lloc s’anunciarà properament.

Ja està disponible l’espai de participació a la plataforma Decidim Barcelona. Us convidem a inscriure-us a la Taula a través del formulari habilitat dins la mateixa plataforma. Si no ho heu fet anteriorment, caldrà que us registreu a la plataforma seguint les senzilles indicacions.

Per facilitar la dinàmica de treball, es recomana la participació d’una persona per entitat en la mesura del possible, i amb el compromís d’assistència a les sessions programades.

 

Entitat o associació:
Secretaria Barcelona + Sostenible
Telèfon:
932 562 593