Skip to Content

Futuremob: el repte de la nova mobilitat
Descripció anunci:

Amb l’inici de la Setmana Europea de Mobilitat, a partir del 16 de setembre, a l’AMB comencem amb els reptes #futuremob per lluitar contra el coronavirus i fer front a la nova mobilitat.

Apunta’t als reptes Futuremob i gaudeix dels avantatges que des de l’AMB t’oferim cada vegada que et desplaces de manera segura, saludable i sostenible. Et proposem participar en 3 reptes de 30 dies que et permetran conèixer l’estat de la qualitat de l’aire en temps real als carrers de l’àrea metropolitana de Barcelona i t’ajudaran a moure’t d’una forma més saludable.

REPTE 1: Fes Salut!

Del 16 de setembre al 15 d’octubre

La mobilitat activa és la resposta lògica a la mobilitat en el context COVID-19. Tant anar a peu com en bicicleta faciliten mantenir la distància física amb altres persones així com mantenir un bon estat de salut, alhora que et desplaces sense contaminar i sense congestionar l’espai públic a la teva ciutat.

REPTE 2: Mou-te amb Seny!

Del 16 d’octubre al 15 de novembre

A l’arribada de la tardor si tries desplaçar-te de manera sostenible continues sumant punts, molt especialment si vas en transport públic fora de les hores punta o si teletreballes des de casa, estalviant desplaçaments.

REPTE 3: Compra local!

Del 16 de novembre al 15 de desembre

Continua sumant punts alhora que et desplaces a les teves botigues preferides de comerç local i de proximitat, a on podràs gaudir de descomptes gràcies als punts que hagis acumulat per moure’t de manera activa i sostenible al llarg de tots els reptes.

 

Participar dels reptes Futuremob és molt fàcil:

➔ Abans de començar:

  • Omple el formulari amb les teves dades
  • Instal·la l’APP de Ciclogreen al teu dispositiu mòbil Android o iOS. Registreu-vos l’app amb el mateix usuari i contrasenya que heu fet servir al formulari.
  • Si ja tens l’APP instal·lada, el repte apareixerà automàticament en el teu compte de Ciclogreen.

➔ Durant els 30 dies de cada repte:

  1. Tria la teva ruta més saludable. L’APP et facilitarà dades en temps real sobre la contaminació de cada trajecte, de manera que podràs escollir la ruta amb l’aire més net.
  2. Enregistra els teus trajectes sostenibles. Indica quin és el mitjà de transport que has escollit per al teu desplaçament i suma punts per cada quilòmetre que hagis fet a peu, en bici, en transport públic, en patinet o en cotxe compartit. NOVETAT: el teletreball també compta! Si no et desplaces també pots acumular punts amb els quilòmetres que estalvies.
  3. Gaudeix de premis i descomptes. Un cop finalitzat els 30 dies de cada repte, amb els punts acumulats per cada trajecte registrat podràs obtenir descomptes a les teves botigues de proximitat i participaràs del sorteig de fantàstics premis, entre ells una BICICLETA ELÈCTRICA PLEGABLE!

També pots participar en la competició entre empreses per veure qui fa més km sostenibles! Inscriu-te des de la finestra emergent del web o escriu a info@ciclogreen.com indicant Futuremob per poder-hi participar.

Per a més informació visita el web del repte Futuremob o contacta’ns al nostre correu oficinabici@amb.cat.

La nova mobilitat serà activa, saludable i sostenible. Suma’t als reptes futuremob i guanya salut!

 

Entitat o associació:
AMB
Telèfon:
-