Skip to Content

Fer una Barcelona més sostenible té recompensa!
Descripció anunci:

Us animem a presentar un Pla d’Acció o una Bona Pràctica per tal de compartir bones experiències i nous reptes de sostenibilitat amb la resta d’organitzacions de la xarxa B+S. A més, podeu obtenir alguns beneficis!

Les organitzacions membres de la xarxa Barcelona+Sostenible ajuden amb les seves accions a fer una ciutat més sostenible. Com ho fan? Emprenent actuacions, siguin puntuals o estratègiques, que tinguin criteris de sostenibilitat i que segueixin un o més objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, el full de ruta que se signa per entrar a formar part de Barcelona+Sostenible. Una manera de donar a conèixer aquestes accions és presentar-les com a Bona Pràctica o plantejar-se un enfocament més estratègic i elaborar un Pla d’Acció. Però, com es fa això? Us proposem consultar aquesta infografia per tal d’obtenir orientació i saber quins passos cal que seguiu:

A més, en la pàgina web de les Bones Pràctiques i els Plans d’Acció podreu saber quins beneficis comporta realitzar-ne una o l’altre. També hi trobareu l’apartat de Preguntes més freqüents (FAQ), en el qual resumim els aspectes bàsics de les Bones Pràctiques i Plans d’Acció i podreu obtenir respostes a preguntes com “Què en trec de col·laborar amb la xarxa B+S?” o “Quina diferència hi ha entre un Pla d’Acció i una Bona Pràctica?”.

 

Quins beneficis té presentar una Bona Pràctica?

Difusió i visibilitat als canals de B+S (butlletí i xarxes socials), la possibilitat d’aparèixer a l’Informe d’Indicadors de Sostenibilitat i el reconeixement en l’acte del Dia Mundial del Medi Ambient organitzat per la Secretaria Barcelona + Sostenible. Envieu-nos la vostra bona pràctica emplenant la fitxa adjunta i algunes imatges representatives.Termini per a presentar una Bona Pràctica: 31 de març 2020

> Fitxa de Bones Pràctiques

 

Quins beneficis té presentar un Pla d’Acció?

A més d’esdevenir l’estratègia de planificació del treball en termes de sostenibilitat a l’organització, s’ofereix difusió al butlletí, la reducció en el Preu Públic de Recollida de Residus i l’opció de la sol·licitud de la targeta descompte dels Punts Verds de Zona.

Termini per a presentar un Pla d’Acció: 30 de juny 2020

> Fitxa del Pla d’Acció

Teniu dubtes? La Secretaria B+S ofereix assessorament personalitzat!

La Secretaria Barcelona + Sostenible ofereix la majoria d’assessoraments particulars per oferir un suport tècnic a les propostes de Bones Pràctiques i de Plans d’Acció. En el cas que necessiteu un seguiment o una reunió per acabar de definir l’estratègia de sostenibilitat a implementar enguany o identificar una bona pràctica, no dubteu en posar-vos en contacte amb la Secretaria a través del correu bcnsostenible@bcn.cat

 

Entitat o associació:
Barcelona + Sostenible
Telèfon:
932 562 593