Skip to Content

Ets una entitat i vols participar en la Setmana de l’Alimentació Sostenible?
Descripció anunci:

Si ets una entitat de Barcelona que treballa per a l’alimentació sostenible, t’invitem a participar en la programació de la Més Setmana de l’Alimentació Sostenible: cicle d’activitats arreu de la ciutat vinculades a l’Alimentació Sostenible, organitzades i programades per les entitats i agents de la ciutat.

Del 15 al 24 d’octubre a Barcelona es celebrarà la Setmana de l’Alimentació Sostenible, en el marc del Fòrum Global del Pacte de Milà, amb activitats diverses  entorn a l’alimentació sostenible i la necessitat de transformar el sistema alimentari perquè sigui més sa, just i sostenible, així com per a posar en valor i donar a conèixer a la ciutadania iniciatives i projectes que fomenten l’alimentació sostenible.

És una bona oportunitat per tal que entitats i organitzacions visibilitzeu la vostra tasca per al foment de l’alimentació sostenible, per això us animem a participar a la MÉS SETMANA, que formarà part de la Setmana d’Alimentació Sostenible, amb les vostres activitats, ja siguin les que ja esteu desenvolupant com altres de nova programació i/o creació. 

Què us oferim? 

  • Programació conjunta i campanya de comunicació de la Setmana de l’Alimentació Sostenible, amb elements de comunicació comuns.
  • Coordinació de la programació de totes les activitats (per la difusió).
  • Facilitació d’eines per l’avaluació.
  • Resolució de dubtes, preguntes i altres necessitats que puguin sorgir.

Què implica? 

  • Compromís de realitzar l’activitat proposada (que estarà inclosa en el programa general).
  • Realitzar l’activitat amb els recursos propis.
  • Amplificar la difusió de la Més Setmana i de la vostra activitat.
  • Realitzar l’avaluació de l’activitat.

US HI SUMEU?

Si voleu sumar-vos al projecte, inscriviu la vostra activitat a través d’aquest enllaç: Inscripció activitat a la Setmana de l’Alimentació Sostenible 

Teniu temps fins el dia 11 de juny. Us esperem!

 

Entitat o associació:
Espai de Consum Responsable
Telèfon:
-