Skip to Content

Es presenta el projecte ‘Recooperem’, la nova cooperativa de joves!
Descripció anunci:

El projecte Cooperatives de Joves de Barcelona Activa que impulsem conjuntament amb l’Esberla SCCL, l’Espai Jove Casa Sagnier i el districte de Sarrià-Sant Gervasi fa setmanes que està en marxa.

El passat 2 d’octubre 12 joves, alguns del districte i altres vinguts d’arreu de la ciutat, van començar a caminar plegades en l’aventura d’aprendre a construir un projecte cooperatiu. Des que les joves caminen plegades, SSG Coopera ja hem participat en dues ocasions desenvolupant un taller sobre estatuts i un altre taller-presentació de l’AC Casa Orlandai i els projectes d’Economia Solidària de Sarrià-Sant Gervasi.

Després d’aquests gairebé dos mesos de camí el projecte de les joves ja ha arribat a bon port, dimarts 4 de desembre presentaran el nou projecte cooperatiu: “Recooperem Coop”. Volen promoure “la cultura del reaprofitament” i així col·laborar en el canvi “generant eines d’aprofitament de residus materials.” Ho faran a partir d’activitats, jocs, tallers i formacions amb una visió ètica i sostenible. També volen “generar propostes que ajudin al canvi d’hàbits de consum i generació de residus per tal de reduir la petjada ecològica contribuint així a la sostenibilitat ambiental.” Podeu consultar la seva web i les xarxes socials aquí. També ofereixen un catàleg d’activitats i serveis que podeu aprofitar!

La presentació serà, doncs, dimarts 4 de desembre a les 17h a l’Espai Jove Casa Sagnier.

Us hi esperem!

 

Entitat o associació:
Recooperem
Telèfon:
-