Skip to Content

Enigmapa B+S 2020. El joc del Mapa B+S
Descripció anunci:

REPTE DE LA QUARTA SETMANA DE L’ENIGMAPA AQUÍ

AMPLIAT EL TERMINI PER A QUE ELS FINALISTES PENGIN FOTOGRAFIES I RELATS FINS EL 17 DE JULIOL!!!!

Vols descobrir secrets i iniciatives per una Barcelona més sostenible? Desitges posar a prova el teu domini del Mapa B+S? Estàs a punt per a un repte que et pot fer guanyar uns fantàstics premis per a un estil de vida més sostenible?
 
Des de la Fàbrica del Sol i en el marc de la campanya “Repensem-nos!”, et convidem a participar a l’Enigmapa B+S, un joc en línia per descobrir projectes, recursos i col·lectius amb propostes sostenibles a la ciutat properes i reals per passar a l’acció.
 
A partir del dia Mundial del Medi Ambient i fins principi de juliol llençarem un enigma setmanal amb preguntes que podreu respondre amb pocs “clics” navegant per la informació que té el Mapa B+S.

Cada setmana podràs entrar en el sorteig d’un premi que t’ajudarà a repensar els hàbits quotidians, i tots els participants amb respostes correctes tindran accés a la final de l’Enigmapa B+S, per optar a un gran premi final.

Et convidem a resoldre els enigmes i guanyar premis sostenibles!

Accés als enigmes: 

Enigma 1 (5-12 juny): ja premiat
Enigma 2 (12-19 juny): ja premiat
Enigma 3 (19-26 juny): ja premiat
Enigma 4 (26 juny – 3 juliol): Aquí
Enigma 5 (3-10 juliol): properament

Mira tots els premis de l’Enigmapa B+S aquí.

Consulta les bases del concurs aquí.

El joc de l’Enigmapa B+S compta amb la participació de les següents entitats del grup d’impuls del Mapa B+S, un grup de treball que forma part del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona, i que han enriquit el Mapa B+S en ocasió de la posada en marxa del joc:

         

 

Entitat o associació:
Barcelona + Sostenible
Telèfon:
932 562 593