Skip to Content

Educació ambiental: nous serveis al web de l’SCEA
Descripció anunci:

Des del web de la Societat Catalana d’Educació Ambiental, membre de la Xarxa Barcelona + Sostenible, es pot accedir a nous serveis de difusió del sector com són una agenda d’activitats, ofertes laborals i el cens d’organitzacions i espais d’educació ambiental.

La Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) és una entitat que té com a objectiu donar visibilitat a organitzacions i espais d’educació ambiental, per tal facilitar la creació de sinergies, enfortir el sector i afavorir la difusió dels seus projectes. 

Com a entitat referent en aquest àmbit, ofereix serveis gratuïts per a visualitzar projectes i activitats que s’organitzen en el sector, i donar suport en la cerca de professionals per a organitzacions de l’educació ambiental. 
 

Cens d’organitzacions i espais d’educació ambiental 

Des de finals de l’any passat està actiu el mapa interactiu amb el cens iniciat durant el 2020. Les organitzacions i professionals independents del sector que compleixin els requisits es poden inscriure al mapa, emplenant un formulari, al qual es pot accedir amb el codi SCEA2020.

Agenda

Les entitats que ho vulguin poden afegir les seves activitats d’educació ambiental a l’agenda del lloc web. Per fer-ho, cal emplenar el formulari.

Ofertes laborals

Busqueu un educador/a ambiental? Teniu una vacant que inclou temes d’educació ambiental? Es pot publicar l’oferta a l’apartat de Recursos, al que poden accedir totes les persones sòcies de la SCEA. Per fer-ho s’ha d’emplenar aquest formulari.

Tots els formularis són redirigits a la Secretaria Tècnica de la SCEA, que s’encarrega de revisar i validar les dades. En cas que es compleixin els criteris, s’aprovarà la sol·licitud per formar part de l’agenda, o per incloure  una nova oferta de treball. 

 

Entitat o associació:
Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA)
Telèfon:
932 133 945
Email:
scea@scea.cat