Skip to Content

Cotilló sense plàstic per unes festes respectuoses amb el medi ambient
Descripció anunci:

Cada vegada la societat és més conscient de la quantitat de plàstic que genera. Ho veiem diàriament, a casa i als supermercats, una quantitat de plàstic d’un sol ús indecent que, en gran part, acaba als mars i oceans. En concret, dotze milions de tones de residus cada any arriben a aquests espais naturals, posant en perill els ecosistemes, així com les espècies que viuen en ells. Per ser conseqüents amb la cura del medi ambient, s’ha de cuidar cada detall i aprofitar les alternatives existents per reduir l’ús del plàstic.

Una d’aquestes alternatives és El cotilló sense plàstic, una iniciativa del projecte d’intercooperació Ciruclars impulsat per les cooperatives Dignidart i El Far Cooperatiu, que s’ubica al Camp de Tarragona. Aquesta iniciativa vol reivindicar unes festes sostenibles a través de la utilització de productes reutilitzables i deixar de banda el plàstic d’un sol ús que en les últimes dècades han conformat aquest tipus de productes.

La bossa d’El cotilló sense plàstic inclou collarets de paper de sedabarrets de cartróxiulets de fustaantifaços de cartró i serpentines de paper. Un cotilló amb elements cartró, fusta o paper, que es poden guardar i reutilitzar any rere any, i sense rastre de plàstic. D’aquesta manera, El cotilló sense plàstic dona resposta a totes aquelles persones que havien deixat de comprar cotilló per evitar la generació de plàstic d’un sol ús, així com les que els seguien adquirint pensant que no existeixen alternatives sostenibles.

Podeu llegir la notícia sencera a la web de xarxanet: Cotilló sense plàstic

Entitat redactora: LaviniaNext
Autoria: Carlos Faneca
 
Entitat o associació:
Dignidart i El Far Cooperatiu
Telèfon:
-