Skip to Content

Coopero perquè em toca!
Descripció anunci:

Si has jugat alguna vegada al “joc de l’oca” segur que has dit això de “i tiro perquè em toca”, doncs bé, des del Supermercat Cooperatiu i Participatiu de Barcelona us proposem una variació: “cooperem perquè ens toca”.

L’objectiu fer córrer per la xarxa el projecte del Supermercat Cooperatiu de Barcelona convidant 3 persones a fer-se sòcies del projecte i 3 motius o raons per les quals creieu que aquesta iniciativa pot ser d’interès per a les persones nominades. Al missatge recordeu afegir:

Citar-nos a twitter @foodcoopbcn (qualsevol altra xarxa social)
Sumar el hashtag #coopemtoca
Afegir el nostre web, crucial perquè les persones disposin de tota la informació al seu abast https://foodcoopbcn.cat/uneix-te/

Volem transformar el model de consum, facilitant la compra de productes de qualitat, sans, justos i sostenible a preus assequibles a les seves sòcies en el nostre súper. Impulsant una iniciativa sense ànim de lucre, un projecte col·lectiu que posa al centre els valors del cooperativisme, l’agroecologia, la sobirania alimentària, volem generar un impacte positiu en les consumidores/propietàries i el nostre entorn. Volem promoure aquells projectes que estan treballant des del territori en la producció d’aliments i així, enfortir el mercat social. Per fer-ho possible, per ser una alternativa més, però necessitem del teu suport.

Perquè les persones estan al centre i són el nostre projecte, us convidem a formar-hi part i “cooperar perquè ens toca”. Hi ha diferents opcions, només has de triar la manera https://foodcoopbcn.cat/uneix-te/

Si tens preguntes, estem a la teva disposició per donar-te respostes. Totes sumem.

Tanquem amb un #savethedate pel 22/03 (Aquí més info) data en la qual celebrarem el segon aniversari de Food Coop Barcelona. Sembla mentida que hagin passat 2 anys! Reserveu la data, aviat us donarem més detalls!

 

Entitat o associació:
Food Coop Barcelona
Telèfon:
-