Skip to Content

Comencen les formacions de tardor del Projecte Rius!
Descripció anunci:

Has pensat mai com deu ser l’estat del riu del teu poble o ciutat?

Si està contaminat o no, quines espècies animals i vegetals hi conviuen, com es relacionen amb la resta de l’ecosistema, quins són els seus paràmetres químics, si hi ha hagut algun vessament de residus, si se’n fa un ús indegut o simplement, quines problemàtiques té i d’on provenen.

Ara tens l’oportunitat de participar com a voluntari/a al Projecte Rius de l’Associació Hàbitats, per tal de poder conèixer l’estat del riu més proper a casa teva i poder ajudar a fer-ne seguiment, així com reflexionar sobre com pal·liar els problemes pels que es veuen amenaçats.

Per poder començar a participar en aquest projecte, és necessari fer unes formacions prèviament. Aquesta tardor 2019 comença el calendari de formacions de l’Associació Hàbitats:

Dissabte 21 de setembre. Descoberta del riu de Bitlles, a les 10h del matí a la Plaça de les Eres de Sant Pere de Riudebitlles. Clicant aquí trobareu tots els detalls de l’activitat, inscripcions i com arribar-hi.

Dissabte 5 d’octubre. Descoberta de la riera de Caldes, a les 10h del matí a l’aparcament del Parc Central de Santa Perpetua de la Mogoda. Clicant aquí trobareu tots els detalls de l’activitat, inscripcions i com arribar-hi.

Les activitats són gratuïtes i obertes. No es requereixen coneixements previs. Es recomana dur roba còmoda i botes d’aigua o calçat de recanvi.

Més informació

Per estar al corrent de tot: Facebook @assoc_habitats  i Twitter @associaciohabitats

 

Entitat o associació:
Associació Habitats
Telèfon:
934 213 216