Skip to Content

Claqueta i acció! Cicle de cinema ambiental
Descripció anunci:

El cicle Claqueta i Acció! és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA), que va néixer amb la intenció de promoure la cultura de la sostenibilitat entre la ciutadania de Barcelona.

Per segon any consecutiu, veurem pel·lícules procedents del fons documental del FICMA en diferents espais de la ciutat i tindrem l’oportunitat de debatre sobre temàtiques ambientals diverses, des dels reptes per a la conservació de la biodiversitat fins a l’impacte dels residus i la problemàtica del malbaratament alimentari. També reflexionarem sobre la influència que poden tenir les nostres accions quotidianes i estils de vida i, alhora, podrem conèixer recursos per orientar-nos cap a estils de vida més sostenibles a Barcelona.

Aquest any el Claqueta i Acció! amplia l’oferta amb 44 projeccions que es podran veure a 34 equipaments repartits pels 10 districtes de la ciutat. Totes les activitats del cicle són gratuïtes.

A més, recordeu que del 6 al 14 de novembre teniu una cita a la 26a edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient. Com cada any, el FICMA us porta el millor cinema ambiental amb un catàleg de documentals pensat per despertar consciències adormides. Podeu consultar tota la programació a www.ficma.com.

Totes les pel·lícules aniran seguides d’un debat dinamitzat a càrrec de l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació: Claqueta i Acció

Descarregar tot el programa del cicle

 

Entitat o associació:
FICMA
Telèfon:
-