Skip to Content

Cicle de conferències “Ciència, noves tecnologies i drets humans”
Descripció anunci:

Ens complau informar-vos de la celebració, els propers dies 29 de maig, 5, 12 i 19 de juny, del cicle de conferències Ciència, noves tecnologies i drets humans”, un espai de debat per oferir resposta a qüestions com: on són els límits ètics de la manipulació genètica? què coneixen les xarxes socials de la nostra vida privada? ciència es conjuga en femení? quins drets vulneren els nostres smartphones?

Al programa adjunt podeu consultar el contingut complet de les conferències, que consistiran en una primera sessió al voltant de la relació entre drets humans i bioètica, una segona dedicada a noves tecnologies, extracció de recursos naturals i sostenibilitat, una tercera per parlar dels drets de les dones en el nou paradigma científic i econòmic, i una darrera conferència dedicada a la relació entre drets humans, noves tecnologies i dret a la privacitat.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la Residència d’Investigadors, al carrer Hospital, 64, i al llarg de les quatre conferències es comptarà amb la participació de ponents de diferents perfils acadèmics i professionals relacionats amb el camp científic i tecnològic, que exposaran les seves mirades sobre les qüestions específiques abordades a cada conferència.Us animem a participar i fer difusió de l’esdeveniment entre els vostres contactes i coneguts.

 

Entitat o associació:
Drets de Ciutadania i Diversitat. Ajuntament de Barcelona
Telèfon:
932 562 017