Skip to Content

Barcelona és bona… però a peu millora! Mapa peatonal de la ciutat
Descripció anunci:

Sovint agafem el metro per fer desplaçaments curts, quant podríem fer-los a peu o en bicicleta. Quan trigues caminant d’una parada de metro a l’altre? I en bici? El Consell de la Joventut de Barcelona ha creat un mapa peatonal de la ciutat que podeu consultar en línia.

Les joves no tenim cap dubte que el transport públic és una necessitat, que ha de ser assequible per tothom i ha de millorar i garantir-se el servei que presta.

Ara bé, moltes vegades oblidem que hi ha un altre transport públic que contamina encara menys i, fins i tot, és molt saludable: anar a bici o a peu. Barcelona és bona… però a peu millora!

De vegades fem servir el transport públic per trajectes curts que, de saber-ho, ens sortirien millor a peu o en bicicleta. És per això que el CJB hem decidit publicar aquest mapa amb el temps que trigaríem caminant o a en bicicleta entre les diferents estacions de metro de la ciutat.

Òbviament, es tracta de temps aproximats, ja que no tothom camina o pedaleja a la mateixa velocitat, ni és el mateix un camí de baixada que un de pujada. Però de ben segur que descobreixes que, moltes vegades, et surt més a compte una passejadeta que esperar el bus. I fas salut!

Consulta el mapa en línia: Barcelona és bona… però a peu millora.

 

 
Entitat o associació:
Consell de la Joventut de Barcelona
Telèfon:
932 654 736
Email:
cjb@cjb.cat